Alles over een uitvaart in Nijmegen

Uitvaartvervoer in Nijmegen

Er is heel wat te kiezen als het gaat om rouwvervoer, tegenwoordig ook wel uitvaart mobiliteit genoemd. De meeste mensen kennen de standaard rouwauto’s in het zwart, grijs of wit. Maar niet iedereen weet dat een overledene ook vervoerd kan worden op een trike, Harley Davidson, fiets, koets of in een roze rouwauto.

Eigenlijk is er voor iedereen wel een vorm van rouwvervoer die helemaal bij de persoon past. Om een kleine indruk te geven van de vele mogelijkheden staan hieronder een aantal korte films van verschillende soorten van rouwvervoer. Families die gebruik willen maken van een van deze vervoersmogelijkheden kan dit laten regelen door de uitvaartverzorger.

Hotrod rouwauto

Deze Hotrod rouwauto is helemaal uniek. De Hotrod is door Marc van Ravensteijn The Hearse & Limo Company uit Amerika naar Nederland gehaald. De Hotrod wordt met recht ook wel eens de meeste bijzondere rouwauto op de Nederlandse weg genoemd.

Uitvaartbus

Families die de laatste rit graag bij de overledene willen blijven kunnen kiezen voor de uitvaartbus. In een uitvaartbus kunnen meerdere nabestaanden plaatsnemen. Er is ook ruimte voor de kist met de overledene. De uitvaartbus beschikt ook over faciliteiten die het mogelijk maken om de uitvaartplechtigheid ergens in de openlucht te houden.

Overlijden in regio Nijmegen melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206